Love.

Allt är verkligen toppen, mår så underbart just nu.
I torsdags på Alla Hjärtans dag så var ja ute med jobbet först, till min besvikelse :( Men kom hem till andreas som hade tänt massa levande ljus och köpt vackra rosor med tillhörande kort. Oh det var så fint  :)
i övrigt har De på jobbet fått nojan att åka iväg, först C till göteborg och se på Korn sen J + G till teneriffa o nu L till Malaga.. Ja vill också åka iväg ju!
Men sparar pengar så ja kan göra en längre resa senare i höst istället.
Har hänt massa på senaste tiden, har vart ute och ätit med älsklingen, åkt skridskor med hans småbröder. Jobbat massa, fått dåliga besked, börjat träna (inte en dag för sent :p ) o massa annat skoj : )
Är triggad till max inför sommaren 2008. Den blir fylld med massa skoj och äventyr har ja en känsla av.Andreas, du är mitt allt och det jag känner för dig går inte att beskriva i ord. Du gör mig hel och gör varje dag värd och leva. Du fyller den till max med ditt underbara leeende, ditt sätt att hantera alla situationer vi går igenom, din närhet och din kärlek. Du är den mest underbaraste person jag vet och jag vill verkligen leva hela mitt liv med dig.
Jag Älskar Dig och det kommer alltid finnas en plats i mitt hjärta för dig.


The End.  


RSS 2.0