...

Nu är vi hemma från vårat äventyr!

Vi; Jag Smulan och Rasmus, packade in oss i bilen igår morse kl 9. Styrde våran lilla röda uppåt landet.
Genom slingriga vägar körde vi upp till gävle, hofors.
Väl framme knackade på, gick in i vardagsrummet och möttes av en MYCKET förvånad Zandra.
Hon är svår arr överraska, så gissa om vi blev glada denna gång när vi lyckades :)

Hon fick sin utstyrsel på sig som vi hade gjorde iordnig för henne, stuvade in oss i bilen igen och for sedan in mot Valbo, alborgen. Där utfördes olika uppgifter i olika rum (ungdefär som fångarna på fortet).
Efter det svängde vi ut på motorvägen igen och styrde mot centrala gävle. Där fick hon en bok i handen som innehöll diverse frågor som hon fick ställa till förbipasserande. Vissa frågor var en aningens pinsamma, men hon lyckades utmärkt!
Vi som planerat detta hade införskaffat oss ett paket med guldstjärnor, ni vet såna man fick på provet när man var liten.
Dessa stjärnor var betydelsefulla och kunde göras om till en belöning om hon fick ihop minst 15 stjärnor.
För att få en stjärna fick hon gå fram till folk, be om deras tvättråd på tröjor/byxor osv.. För att få två stjärnor var hon tvungen att få ett tvättråd/lapp från kalsonger sittandes på olika killar. Hon frågade snällt och fick faktiskt flera att visa rumpan ;)

Då hon lyckats samla ihop 22 stjärnor samlades vi alla nere i bowlinghallen för en runda. Riktigt kul, länge sen man spelade bowling. Efter att vi bestämt oss för att det fick vara bra begav vi oss till samma resturang som hennes blivande hade firat sin svensexa på. Där avnjöts en god middag med gott sällskap.
Detta fick vara avslutningen på hennes möhippa. Vi styrde våra bilar hemåt hofors igen där vi spelade en runda Buzz. Sen somnade alla som små barn i sina sängar.

Efter många timmars åkande är det mycket skönt att vara hemma igen!
Bilder från möhippan kommer imorrn. Just nu har jag inte lust med nåt förutom att krypa till sängs.

So long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0